Säleannostelija

Tarkka, kestävä ja energiatehokas säleannostelija

 JPT DSL -säleannostelija on suunniteltu tarkkaan annosteluun. Säleannostelijoita saa erikokoisina alkaen 200 mm x 200 mm, aina 1500 mm x 1500 mm asti. Säleannostelija voi toimia hydraulisena tai pneumaattisena. Liikkeen portaaton mittaus on mahdollista paikannusanturilla, jolloin annosteluaukeamien muuttaminen eri tuotteille on helppoa. Säleen malli ja muoto mahdollistaa tarkan annostelun pienillä määrillä sekä suuren annostelunopeuden isoilla määrillä. Annostelijan kulutuspintana / tiivistyspintana on helposti vaihdettava kulutusmuovi (S=10 mm). Tuotetta vasten oleva sälelevy on kulutuslevyä.

Läpivienneissä on pölytiivistys. Huoltotilanteissa siilo voidaan sulkea irtolevyllä. Säle ja kulutuspinta ovat vaihdettavissa päädyn kautta irrottamatta sälesyötintä siilosta. Säleessä on laakerointi joustavan ja tarkan annostelun saavuttamiseksi.

  • Säleannostelijaryhmää voi käyttää myös raamin avulla
  • Raamilla voidaan ajaa useampaa sälesyötintä yhdellä koneikolla ja sylinterillä
  • Raamit suunnitellaan ja valmistetaan tapauskohtaisesti
  • Laakerointi ja raamin kannakointi on helposti huollettavissa
  • Mahdollisuus laittaa sarjaan useampi sälesyötin (esim. 20 kpl) yhdellä hydraulisylinterillä

Raamissa on 2,2 kilowatin hydraulikoneikko, jossa on paineakku. Sähkökatkotilanteissa säle sulkeutuu automaattisesti. Säleannostelijoita valmistetaan maalatusta teräksestä, sinkitystä teräksestä sekä RST- tai HST -materiaaleista. JPT:n säleannostelijat ovat pölytiiviitä, helposti huollettavia, energiatehokkaita ja erittäin tarkkoja.

Toimialat: