Toimialat

JPT-Industria suunnittelee, valmistaa ja asentaa laitoksia rehuteollisuuteen, elintarviketeollisuuteen, sähkö- ja lämpövoimaloihin sekä lannoiteteollisuuteen. Laitosten mittakaava vaihtelee maatilatason rehustamosta suurimpiin teollisen mittakaavan rehutehtaisiin. Kokonaisten laitosten lisäksi toimitamme osakokonaisuuksia ja yksittäisiä laitteita myllyistä siiloihin ja seuloista kuljettimiin. Moduulirakenteiset laitokset räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja toimitetaan avaimet käteen -ratkaisuna.

Rehutehtaat

Laitokset jauhemaisten ja pelletöityjen täysrehujen sekä esiseos- ja tiivisterehujen valmistukseen. Extruder-tehtaita myös kalanrehun ja lemmikkieläinten ruoan valmistukseen. Laitokset sopivat broilerin-, sian-, naudan-, kalan- ja muiden rehujen tuotantoon sekä maatiloilla että teollisuudessa.

Lannoitetehtaat

Tehtaat lannoitteiden tuotantoon biokaasun jälkimädätteestä, liha-luujauhosta ja muista biomassoista. Kuivaus, annostelu, sekoitus sekä pelletöinti tai granulointi. Konttirakenteiset laitokset maatalouteen ja räätälöidyt teollisuuskäyttöön.

Elintarviketeollisuuden laitokset

Laitteistot elintarviketeollisuuteen, kuten leipomoille, tislaamoille ja panimoille. Varastosiilot sekä seulonta-, lajittelu-, jauhatus-, kuorinta-, annostelu- ja siirtojärjestelmät. Yksittäisiä laitteita, osakokonaisuuksia tai kokonaisia tuotantolinjoja.

Uusiutuva energia

Kiinteän polttoaineen varastointi-, siirto- ja annostelujärjestelmät CHP-, lämpö- ja sähkövoimaloille. Biopolttoaineen pelletöintiin tarvittavat linjastot polttoainetoimittajille.

Laitteet

Toimitamme kokonaisten tehtaiden ja tuotantolinjojen lisäksi yksittäisiä laitteita tai osakokonaisuuksia. Yhdistämme tarvittaessa laitokseen myös muiden valmistajien laitteistoja. Famix-rehutehtaat ja monet muut laitostyypit voidaan toimittaa käyttöpaikalle valmiina merikonteissa. Modulaariset laitokset rakennetaan ja koekäytetään jo tehtaallamme, jolloin käyttöönotto on nopea ja varma niin aikataulun, laadun kuin budjetinkin suhteen.

Laitevalikoima