Tarkat esiseosrehutehtaat

Modulaarinen esiseosrehutehdas on hyvin kompakti ja se on helppo sijoittaa tehdasalueelle. Modulaarinen tehdas rakennetaan merikonttiin laadukkaasti sisätiloissa ja toimitetaan testattuna asiakkaalle. JPT-Industrian rehutehtaat ovat kuuluisia annostelutarkkuudestaan. Tyypillisessä esiseosrehutehtaassa on jopa 50 annostelupaikkaa esiseoksen eri komponenteille. Annostelumäärät voidaan määritellä jopa grammojen tarkkuudella asiakkaan reseptien mukaisesti.

Teollisuuskäyttöön tarkoitetut tehtaat räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Voimme toteuttaa asiakkaan toiveet päälaitteiden valinnoissa. Esiseosrehutehtaat ovat täysin automatisoituja.

Tehdas voidaan suunnitella asiakkaan käytettävissä olevien raaka-aineiden ja reseptiikan mukaan. Reseptiikan muokkaaminen on helppoa myös valmiissa tehtaassa. Järjestelmä tuottaa tarkat raportit kaikista valmistuksen parametreista, kuten lämpötiloista, sekoituksesta ja annostelumääristä. Annostelu- ja siirtojärjestelmät on suunniteltu niin, että lajiintuminen on minimaalista.

Täysin automatisoitu tehdas on myös tehokas, helppo ja turvallinen käyttää.

Referenssit
Famix-rehutehdas

Laitteet
Annostelujärjestelmät
Kuljettimet
Kuorintalaitteet
Myllyt ja syöttimet
Näytteenottimet
Pelletöinti
Sekoittimet
Seulat
Siilot
Vaakat
Tehtaat