Famix- ja Module -rehutehtaat

Toimintavalmiit Famix- ja Module -rehutehtaat

Famix- ja Module -täysrehutehtaat ovat ratkaisu toimintavalmista rehutehdasta etsiville. Tehtaat rakennetaan jo konepajalla moduuleiksi merikontteihin. Moduulirakenteen ansiosta asennus on helppoa ja nopeaa, aikataulu ja budjetti pitää ja itse laitos on toimintavarma heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Moduulariset Famix- ja Module -rehutehtaat räätälöidään prosessiltaan aina asiakkaan tarpeita vastaaviksi. Sekä Famix- että Module -rehutehtaat ovat laadultaan, käyttövarmuudeltaan ja hygienisyydeltään suunniteltu teolliseen käyttöön. Prosessi täyttää EU:n yleiset rehunvalmistus-standardit.

Rehutehdasta ohjataan koskeusnäytöllä, lisävarusteena on saatavissa käyttöliittymä myös kännykkään tai tabletille. Ohjausjärjestelmä voidaan myös integroida maatilan tai rehutehtaan toiminnanohjausjärjestelmään. Famix- ja Module- rehutehtaat ovat energiatehokkuudessa edelläkävijöitä.

Maatilalle ja teollisuuteen sopivan Famix-rehutehtaan kapasiteetti on 2,5–10 tonnia rehua tunnissa. Famixiin voidaan lisätä pelletöintilinja tai extruder-linja. Automatisoidulla Famix-rehutehtaalla teet komponenttirehut, esiseos- ja tiivisterehut, kalanrehut tai lemmikinruoan.

Teollisen mittakaavan Module-rehutehtaan kapasiteetti on jopa 40 tonnia rehua tunnissa. Rehujen lisäksi laitos soveltuu myös sahanpurun ja muiden biomassojen käsittelyyn.

Plug and Play!

Think inside the box!

Toimialat:

Materiaali