Elevaattori

JPT-elevaattorilla nostat 5–500 m³ tunnissa

JPT EC 80–370 -elevaattorit soveltuvat viljan, jauhemaisten aineiden, muovirakeiden, puupelletin ja hakkeen siirtoon.

Elevaattori on saatavana teräs- tai muovikupein. Elevaattorin remmi mitoitetaan kapasiteetin ja pituuden mukaan. Elementtien vakiopituudet ovat 2,4 tai 1,2 metriä, mutta tarpeen mukaan niitä voidaan valmistaa erikoismitoilla. Elementit kiinnitetään toisiinsa pulttiliitoksin. Elevaattorissa on kaksi huoltoluukkua. Viljaelevaattorin rakenne on itsekantava 30 metriin asti, mutta sivuttaistuenta tarvitaan.

Vetopään vetopyörä (D=400, D=600 tai D=800) on umpinainen ja bombeerattu niin, että remmi keskittyy pyörälle. Käyttömoottorina on tappivaihdemoottori ja siinä on takaisinpyörinnän esto. Kulutukselle alttiit osat ovat kulutusterästä. Pulttiliitoksin kasatut osat ovat vaihdettavissa. Vetopää toimitetaan valmiiksi kasattuna. Rakenne on suunniteltu kunnossapidon helpottamiseksi niin, että vetorummun saa purettua joko sivusta tai päältä.

Taittopään taittopyörä (D=400, D=600 tai D=800) on ripapyörämallinen. Taittopyörä on kehitetty hygieniseksi. Remmin kiristys on taittopäässä. Siinä on sivusiirto- ja pyörintävahti vakiona. Puhdistus- ja tarkastusluukut on sijoitettu käyttäjäystävällisesti. Taittopyörä asemoidaan remmin ja kupin mukaan tehtaalla niin, että jäämät ovat mahdollisimman pienet. Taittopää toimitetaan valmiiksi kasattuna. Rakenne on suunniteltu kunnossapidon helpottamiseksi niin, että taittopään saa purettua sivusta.

Elevaattorit ovat saatavana maalattuna tai ruostumattomasta teräksestä valmistettuna.

Toimialat: