Esiseos- ja tiivisterehutehtaat

JPT-Industrian esiseosrehutehtaissa vitamiinit ja muut halutut komponentit sekoitetaan kantoaineeseen. Tiivisterehutehtaassa lisäaineet lisätään rehuviljaan. Esiseosrehutehtaat ja tiivisterehutehaat sopivat niin teollisuuteen kuin maatilakäyttöön.

Modulaariset esiseos- ja tiivisterehutehtaat voidaan rakentaa olemassa oleviin tiloihin tai moduleihin jo tehtaalla. Modulitehdas toimitetaan valmiiksi testattuna laitoksena asiakkaan haluamaan paikkaan. Modulaarinen tehdas valmistuu tarkasti aikataulun ja budjetin mukaisesti.

Kokonaisten rehutehtaiden lisäksi toimitamme myös laajennuksia, osakokonaisuuksia ja yksittäisiä koneita.

Tarkat esiseosrehutehtaat

Modulaarinen esiseosrehutehdas on hyvin kompakti ja se on helppo sijoittaa tehdasalueelle. Modulaarinen tehdas rakennetaan merikonttiin laadukkaasti sisätiloissa ja toimitetaan testattuna asiakkaalle. JPT-Industrian rehutehtaat ovat kuuluisia annostelutarkkuudestaan. Tyypillisessä esiseosrehutehtaassa on jopa 50 annostelupaikkaa esiseoksen eri komponenteille. Annostelumäärät voidaan määritellä jopa grammojen tarkkuudella asiakkaan reseptien mukaisesti.

Teollisuuskäyttöön tarkoitetut tehtaat räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Voimme toteuttaa asiakkaan toiveet päälaitteiden valinnoissa. Esiseosrehutehtaat ovat täysin automatisoituja.

Tehdas voidaan suunnitella asiakkaan käytettävissä olevien raaka-aineiden ja reseptiikan mukaan. Reseptiikan muokkaaminen on helppoa myös valmiissa tehtaassa. Järjestelmä tuottaa tarkat raportit kaikista valmistuksen parametreista, kuten lämpötiloista, sekoituksesta ja annostelumääristä. Annostelu- ja siirtojärjestelmät on suunniteltu niin, että lajiintuminen on minimaalista.

Täysin automatisoitu tehdas on myös tehokas, helppo ja turvallinen käyttää.

Referenssit
Famix-rehutehdas

Laitteet
Annostelujärjestelmät
Kuljettimet
Kuorintalaitteet
Myllyt ja syöttimet
Näytteenottimet
Pelletöinti
Sekoittimet
Seulat
Siilot
Vaakat
Tehtaat

 

Tiivisterehutehtaat teolliseen käyttöön

Tiivisterehutehtaat suunnitellaan ja rakennetaan tarkasti asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Modulaaristen tehtaiden laajentaminen on helppoa eikä merikontteihin rakennettu tehdas vie paljon tilaa.

Teollisuuskäyttöön tarkoitetut tehtaat räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Voimme toteuttaa asiakkaan toiveet päälaitteiden valinnoissa. Tiivisterehutehtaat ovat täysin automatisoituja.

Tehdas voidaan suunnitella asiakkaan käytettävissä olevien raaka-aineiden ja reseptiikan mukaan. Reseptiikan muokkaaminen on helppoa myös valmiissa tehtaassa. Järjestelmä tuottaa raportit kaikista valmistuksen parametreista, kuten lämpötiloista ja annostelumääristä.

JPT-Industrian tiivisterehutehtaat ovat annostelutarkkuudeltaan erittäin hyviä ja niiden avulla on helppoa täyttää paikalliset hygienia-säännökset. Automaattinen tehdas ei sido työvoimaa ja kompakti tehdas on helppo sijoittaa teollisuusalueelle tai vaikka maatilan pihapiiriin.

Referenssit
Pelletöintilinja

Laitteet
Annostelujärjestelmät
Kuljettimet
Kuorintalaitteet
Myllyt ja syöttimet
Näytteenottimet
Pelletöinti
Sekoittimet
Seulat
Siilot
Vaakat
Tehtaat