JPT-Industria

Kuljettimet

Ketjukuljettimet JPT CC 200-500

Viljan, jauhemaisten aineiden, muovirakenteiden, puupelletin ja hakkeen siirtoon

 

Kuljettimien kapasiteetit ovat 5-400 m³/h ja niiden pituus vaihtelee tarpeen mukaan. Ketjukuljettimen materiaali on sinkittyä, pulverimaalattua tai ruostumatonta terästä.

 

Materiaalivahvuudet:

1. Pohja 3 mm + kulutusmuovi 10 mm

2. Kylkilevyt 3 mm

3. Välipohja 3 mm + kulutusmuovi tai vaihtoehtoisesti muoviset kannakointirullat

4. Kansi 2 mm, joko suora tai harjamallinen

5. Myös HD-mallit

 

Ketjuvaihtoehtoina ovat levyketju hitsatuilla kolilla tai takolenkkiketju muovikolilla tai teräskolilla. Elementtien vakiopituudet ovat 2,4 m tai 1,2 m, mutta niitä voidaan valmistaa tarpeen mukaan myös erikoismitoilla. Jokaisessa elementissä on tarkastusikkuna tai -luukku. Elementit kasataan toisiinsa pulttiliitoksin ja niiden kannakointiväli noin 3 m, max. 4,8 m.

 

Vetopään ketjupyörä on kulutusterästä. Käyttömoottorina on tappivaihdemoottori, jossa veto suoraan akselilta. Ketjunkiristys on mahdollista myös vetopäässä ja siinä on myös palautuspäätymahdollisuus. Vetopäässä on virtausvahti, jota voidaan käyttää joko ruuhkanvartijana tai virtausvahtina tai molempina yhtäaikaisesti.

 

Taittopään ketjupyörä on kulutusterästä. Taittopäässä on myös ketjunkiristys, pyörintävahti sekä puhdistuspääty, joka on säädettävissä ketjun mukaan.

 

 

 

Ruuvikuljettimet JPT SC / JPT SCP 80-300

Viljan, jauhemaisten aineiden, muovirakenteiden, puupelletin ja hakkeen siirtoon

 

Ruuvikuljettimien kapasiteetit ovat 5-100 m³/h. Pituudet vaihtelevat tarpeiden mukaan. Yli 4 m pitkät ruuvit toimitetaan välilaakeroinnilla. Kuljettimen runkona toimii joko putki tai kouru.

 

Ruuvikuljettimien materiaali on maalattua, sinkittyä tai ruostumattomana terästä kohteen vaatimusten mukaisesti. Ruuvikuljettimessa on huoltoluukku sekä tappivaihdemoottori, jonka koko määräytyy kapasiteetin ja pituuden mukaan.

 

Laakerointi tehdään laippalaakereilla. Ruuvikuljettimissa on tiivistysboxi- ja ruuhkarajamahdollisuus.

 

Materiaalivahvuudet

 - Ulkoputki S=3-6 mm

 - Sisäputki S=3-6 mm

 - Lehti S=3-8 mm

Tulosta esite:

 

Ketjukuljettimet

 

 

 

Ruuvikuljettimet