JPT-Industria

 

 

 

 

 

 

 

Elevaattorit

Elevaattorit JPT EC 80-280

Elevaattorit soveltuvat viljan, jauhemaisten aineiden, muovirakeiden, puupelletin, hakkeen siirtoon.

 

Elevaattoria on saatavana teräs- tai muovikupein. Elevaattorin remmi mitoitetaan kapasiteetin ja pituuden mukaan. Elementtien vakiopituudet ovat 2,4 m tai 1,2 m mutta tarpeen mukaan niitä voidaan valmistaa erikoismitoilla. Elementit kasataan toisiinsa pulttiliitoksin. Elevaattorissa on kaksi huoltoluukkua. Elevaattorin rakenne on itsekantava 30 m asti mutta sivuttaistuenta tarvitaan

 

Vetopään vetopyörä (D=400 tai D=600) on umpinainen ja bombeerattu niin, että remmi keskittyy pyörälle. Käyttömoottorina on tappivaihdemoottori ja siinä on takaisinpyörinnän esto. Tuotteen kanssa kosketuksissa olevat osat ovat kulutusterästä. Pulttiliitoksin kasatut osat ovat vaihdettavissa. Ruuhkaraja on vakiovarusteena. Vetopää toimitetaan valmiiksi kasattuna.

 

Taittopään taittopyörä (D=400 tai D=600) on ripapyörämallinen. Taittopyörä on kehitetty hygieniateknisesti. Laakerointi tehdään laippalaakereilla. Taittopään remmiä voidaan kiristää ja siinä on sivusiirto- ja pyörintävahti vakiona. Puhdistus- ja tarkastusluukut on sijoitettu käyttäjäystävällisesti. Taittopyörä asemoidaan remmin ja kupin mukaan tehtaalla niin, että jäämät ovat mahdollisimman pienet. Taittopää toimitetaan valmiiksi kasattuna.

Tulosta esite: